Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Wenngarn / Venngarn 294, lgh 8

Säljstart av bostadsrätter på Wenngarn!

Nu har du möjlighet att förvärva en totalrenoverad lägenhet i den nybildade bostadsrättsföreningen Anstaltshöjden på Wenngarn! Lägenheterna är allt från 24 till 54 kvadratmeter och ligger i ett fantastiskt läge med vy över öppna ängar. Även juridisk person kan köpa lägenhet vilket ger möjlighet till en perfekt pendlarbostad. Säljstart i det första huset - lgh 15-28 - (byggnaden längst in på vägen) sker söndag den 20 mars kl. 12.00-14.00 intill vår visningslägenhet som då för första gången visas. Då erbjuds möjligheten att boka en lägenhet enligt turordning genom fysisk kö på plats. Se bif. prislista. Möjlighet till inflyttning i slutet av april! Lägenheterna har genomgående en hög standard med vitt IKEA-kök med köksbänk i ek, induktionshäll, diskmaskin, kyl och frys samt kakel och klinkers i badrummen. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i boenderummen. Lägenheterna på markplan har uteplats och vindsvåningarna har balkong. Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer. Förråd och tvättstuga finns i källarplan. Det finns totalt 17 st parkeringsplatser som går att hyra enligt kösystem. Boende på Wenngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad (se bif. PDF) samt givetvis skolbuss för barn. Förskola öppnades förra året. Under april öppnade även Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer. På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan som hade premiär förra året. För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Brf Anstaltshöjden
Sigtuna / Sigtuna - Wenngarn
Venngarn 294, lgh 8
Final price: 1 475 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 1 601 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Venngarn