Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Venngarn / Venngarn 278

Köp sista bleckhornshuset på Wenngarn!

Ta chansen och köp det sista bleckhornhuset på Wenngarn! Huset har ett högt och bra läge i det barnvänliga området. Taket är renoverat med ny papp och runt huset finns en nygjord dränering. Huset har många rum och kan passa för den större familjen. I källaren finns gillestuga med öppen spis. Renoveringsbehov invändigt samt av fasaden finns. På tomten finns även ett mindre hus som kan användas som kontor eller förråd.

Sigtuna / Sigtuna - Venngarn
Venngarn 278
Slutpris: 4 450 000 kr
Boarea/biarea: 145/81 kvm
Tomtarea: 1136 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 sovrum
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Venngarn
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.