Search Menu
Bostaden är såld

Skå - Färingsö - Skå / Lilla berga 3

Praktfull stor etagevilla med dubbelgarage och lugnt lantligt läge. Bara 23 min från Brommaplan

Då denna praktfulla etagevilla byggdes 1965 sparades det inte på något. Totalt ca 410 kvm! Arkitektritad med 6 plan i 1/2 etage. Fristående dubbelgarage. Kan disponeras om och möjliggöra 10-14 st rum och kök varav 6-10 st sovrum. Putsad fasad av lättbetong, fönster i teak, utvändiga plåtarbeten i koppar, glaserat lertegel, öppen spis både inne och ute, stora umgängesutrymmen, flera hobbyrum och massor med förvaringsutrymmen. Lantligt ogenerat läge gränsande till skog och åkermark. Centralt på Färingsö med närhet till Troxhammars golfbana och Svanhagen där både buss, affär och idrottsanläggning finns. Åren har gått men charmen består. Detta enastående hus behöver nu tas om hand och söker ny ägare. Endast 17 km från Brommaplan. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Skå / Färingsö - Skå
Lilla berga 3
Final price: 4 350 000 kr
Enclosed: 278/139 kvm
Running costs: 49 150 kr/år
Plotarea: 3654 kvm
Rooms: 12 rum, varav 8 sovrum
Sold: 2016-09-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Skå / Lilla Berga
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.