Search Menu
Bostaden är såld

Skarpnäck / Skarpnäcks Allé 62

Högst upp i fastigheten med balkong i solläge!

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 5:a om ca 121 kvm med ljusa ytskikt. Belägen högst upp i huset i populära och prisade kvarteret Varmfronten finner Ni denna ljusa gavellägenhet. Innanför säkerhetsdörr möts Ni av en möblerbar hall som erbjuder avhängning samt förvaringsmöjligheter. Ett väl tilltaget vardagsrum med vacker ekparkett och ljusinsläpp via generösa fönsterpartier i flera väderstreck. Utgång till balkong i bästa solläge med plats för bord och stolar. Ett väl utrustat kök med ljus skåpsinredning som delvis ligger i en socialt öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett kök som erbjuder arbetsytor i rostfritt och rikligt med förvaringsmöjligheter högt som lågt. Matplats i hjärtat av köket invid stora fönsterpartier för den stora familjen. En utmärkt planerad lägenhet som rymmer fyra sovrum samt generösa sällskapsytor och exemplariska förvaringsmöjligheter. Bo i stabil förening med en vacker innergård i direkt närhet till allmänna kommunikationer, livsmedelsbutiker och restauranger. Som boende i Skarpnäck har du också naturen runt knuten med vackra promenadstråk och badmöjligheter. Välkommen på visning!

Skarpnäck
Skarpnäcks Allé 62
Final price: 3 500 000 kr
Enclosed: 121 kvm
Community fee: 6 941 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Skarpnäck / Skarpnäcks Allé