Fanny Brates Väg 47

Fanny Brates Väg 47

Slutpris

6 575 000 kr


Sköndal— STOCKHOLM— Nyproduktion

Fanny Brates Väg 47


Slutpris
6 575 000 kr

Tillhör projekt Brf Picknicken
Sköndal— STOCKHOLM— Nyproduktion

Ett stilrent boende med stora arkitektoniska kvaliteter i kombination med genomtänkt planlösning för familj och vänner. Ett hus som är snyggt behöver även vara praktiskt och bekvämt, såväl inne som ute. Med sociala ytor på nedre plan och familjens domäner en trappa upp.
När du kliver innanför dörren möts du av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv, skjutdörrsgarderob och angränsande rymlig tvättstuga. Kök med en härligt lång arbetsbänk och uppsikt över gräsmattan på husets gårdssida med plats för barnens studsmatta. Från vardagsrummet når du uteplatsen med kvällssol. I anslutning till hallen hittar du även ett badrum med takdusch. En trappa upp finns tre rymliga sovrum, badrum med badkar och inte mindre än två klädkammare. Det mysiga allrummet kan vid behov bli ett fjärde sovrum.
På tomten finns plats för två bilar varav en i carport. På husets gårdssida finns förråd för skidor och pulkor. En uteplats med förmiddagssol och en med kvällssol, färdig tomt med gräs, häckar och stensättningar, men ändå med plats för egen odling.


Boarea/biarea
132/4 kvm
Avgift
4 969 kr/mån
Driftkostnad
2 375 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-04-19

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Fanny Brates Väg såldes av oss 2016-04-19. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Fanny Brates Väg.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.