Search Menu
Bostaden är såld

Söderby / Järnåldersringen 396

Parhus med hörntomt i barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta välplanerade parhus beläget i idylliskt och barnvänligt område. Huset har ett fantastisk hörnläge med uteplats på både fram och baksida samt en lekplats precis utanför tomtgränsen. Huset är disponerat på två plan och har genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Det finns två renoverade badrum, möjlighet till fyra sovrum och ett stort vardagsrum med gott om plats för sociala ytor. Köket har gott om arbetsytor och plats för stort matbord och trevliga familjemiddagar. Här finns också utgången till den trädäckade uteplatsen där man grilla, umgås och njuta av långa sommarkvällar. Huset är beläget i lugnt och populärt familjeområde där närhet finns till allt. Skola och förskola finns runt hörnet samt lekplatser och fotbollsplan. Gångavstånd finns till ICA Maxis kompletta utbud och är man ute efter sol och bad finns Drevvikens bad en kort bit bort. Varmt välkomna till hem att verkligen trivas i!

Söderby
Järnåldersringen 396
Final price: 3 600 000 kr
Enclosed: 111 kvm
Running costs: 35 701 kr/år
Plotarea: 192 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Söderby / Järnåldersringen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.