Kvarnskogsvägen 11

Kvarnskogsvägen 11

Slutpris

2 000 000 kr


Sollentuna

Kvarnskogsvägen 11


Slutpris
2 000 000 kr

Sollentuna

Med ett lugnt och naturnära läge men samtidigt nära stadens puls ligger denna optimalt planerade 1,5-rummare om ca 45 m² som enkelt kan göra om till en 2:a. Här möts ni av väldisponerade och ljusa ytor med genomgående fräscha ytskikt som fulländats med exklusiva materialval och påkostade tillägg.

Det stora köket är inrett med stilrena vita snickerier, stänkskydd i svart kakel ovan arbetsbänkar i massiv valnöt. Samtliga vitvaror är i rostfritt och av inbyggnadsmodell. Köket rymmer en ordentlig matplats för 4-6 personer. Den helglasade altandörren ger er tillgång till den stora uteplatsen belägen i bästa västerläge ,vilket borgar för sol från tidig eftermiddag till att den går ner. Bostaden väl tilltagna vardagsrum har ett fantastiskt ljusinsläpp från djupa fönster och möbleras ledigt med både soffgrupp, tillhörande mediamöbler och dubbelsäng. Smakfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under arbetsbänk. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och stort källarförråd.

Natur och skogsstråk att ta fina promenader i ligger precis runt knuten, däribland Edsvikens bad och natur eller Rösjön. Några minuter bort från lägenheten finns även matbutik, apotek och gym. Goda kommunikationer ansluter er snabbt till både tunnelbana och pendeltåg samt tar er enkelt till Sollentuna centrum, Karolinska eller Mörby centrum. För bilburna tar det ca 15 minuter till Stockholm och ca 20 minuter till Arlanda.

Varmt välkomna till detta välplanerade och stilsäkra boende.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 511 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-02-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kvarnskogsvägen såldes av oss 2016-02-19. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kvarnskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.