Search Menu
Bostaden är såld

Sollentuna - Rotsunda / Vättegränd 61

Välplanerat gavelradhus om 106 m² med Bullerby känsla. Friköpt tomt om ca 176 m² med bästa läge. Carport med garagedörr. Lugnt och barnvänligt område. Radhuset har en varm atmosfär med generösa fönsterpartier. På entréplan finns vardagsrum med utgång till baksidan av huset i nordöstläge, kök, fräscht duschrum och tvättrum. På övre plan finns tre sovrum/allrum och badrum. Vackert anlagd trädgård med stort trädäck och stenläggning samt flera härliga uteplatser runt radhuset med sol nästan hela dagen. Välkommen till ditt nya hem! Promenadavstånd till butik, förskolor, skolor, fotbollsplan, lekparker, natur, härliga strövområden och vackra promenadstråk utmed sjön Norrviken med badplats. Bra och nära bussförbindelser till bla Rotebro (pendel) och Kista (T-bana).

Sollentuna / Rotsunda
Vättegränd 61
Final price: 3 325 000 kr
Enclosed: 106 kvm
Running costs: 30 953 kr/år
Plotarea: 176 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sollentuna / Vättegränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.