Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Huvudsta / Bangatan 3

Central 3:a med fantastisk fiskbensparkett och öppen spis

Missa inte chansen att förvärva en trerumslägenhet med genomtänkt planlösning och centralt läge i närheten av Solna centrum. Stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett, öppen spis och stora fönster med utsikt över föreningens lugna innergård. Bostaden har en stor balkong belägen i bästa söderläge. Välplanerat kök med gott om arbetsytor och matplats för 4-6 personer invid fönstren. Helkaklat och stambytt badrum, två bra sovrum och en klädkammare. Lägenheten är funktionell men ytskikten skulle tjäna på en modernisering. Här bor Ni nära kommunikationer och shopping men samtidig nära till naturen. I direkt anslutning till Solna Centrum eller vid Västra skogen ligger T-banan med restid in till city på mindre än 10 min. På gångavstånd har ni Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina.

Solna / Huvudsta
Bangatan 3
Final price: 3 170 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 3 505 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Bangatan