Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Frösunda - Nya Ulriksdal / Britta-kolas allé 16

Radhus i populära Ulriksdal!

Välkomna till detta välplanerade och moderna stadsradhus i barnvänliga Ulriksdal. Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel. Radhuset om ca 116 m² är disponerat över stora sällskapsytor belägna på nedre plan och tre sovrum privat placerade på övre plan. Modernt kök med fina materialval och matplats för ca 4-6 personer. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via fönster samt utgång till den trevliga baksidan i sydvästläge. Utsmyckande takfönster över trappuppgången till ovanvåningen. Iögonfallande master bedroom som med sin spektakulära takhöjd och stora fönster samt utgång till balkong andas luft och rymd. Tilltagna ytor och gott om förvaring. Två mindre sovrum med härligt ljusintag och goda möbleringsmöjligheter. Rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Två helkaklade badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare.

Solna / Frösunda - Nya Ulriksdal
Britta-kolas allé 16
Final price: 6 695 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Running costs: 36 800 kr/år
Plotarea: 92 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Britta-Kolas Allé
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.