Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Solna / Solna - Ulriksdal
Cronhielms Allé 33, 2 tr
Accepterat pris: Kalkyl 2 495 000 kr
Enclosed: 39 kvm
Community fee: 2 275 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 10 (Hiss finns)

Nyproduktion / Solna - Solna - Ulriksdal / Cronhielms Allé 33, 2 tr

Nyproducerad 1,5:a i Solna!

Bli den första att flytta in denna nyproducerade 1:a med sovalkov om 39 kvm i projektet Brf Slottsportalen i Ulriksdal i Solna! Lägenheten har hög standard och noga utvalda materialval. I Ulriksdal möts inte bara gammalt och nytt, utan även stad och rekreation. Här är det nära till Stockholms innerstad, Mall of Scandinavia, Friends arena och nära pendeltåget som tar en till city på tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. I Ulriksdal är det också nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Dessa områden är en del av Stockholms nationalstadspark, den första i sitt slag i världen. Tillträde 29/11 2016. Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på http://peabbostad.se/projekt/stockholm/brf-slottsportalen/ Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Description
 • Hall
  Välkomnande entré med förvaring garderober. Genomgående vitmålade väggar och ekstavsparkett i hela lägenheten.
 • Livingroom
  Rymligt vardagsrum med stora fönster och plats för soffgrupp, mediamöbel och matplats. Sovalkov med garderob och plats för säng.
 • Kitchen
  Arbetskök med förvaring i skåp bakom vita luckor. Vitt kakel ovan bänkskiva i laminat. Utrustat med häll, ugn, mikro, kyl/frys och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux.
 • Duschrum
  Badrum med vitt kakel och grått klinkers med värmegolv. Utrustat med wc-stol, handfat på kommod, spegel och duschhörna med glasväggar.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  39 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  1 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Byggnaden värms upp genom ett vattenburet radiatorsystem. Systemet är anslutet till fjärrvärmenätet som värmekälla utöver den värme som återvinns genom en värmepump från frånluften. Varje lägenhet förbereds för individuell mätning av kallvatten och varmvatten för att i framtiden spara energi. I vardagsrum och sovrum placeras uteluftsdon under fönster och bakom radiatorerna för att få sk tilluft till lägenheten. En fläkt på taket eller i källaren tar sedan ut luften genom frånluftsdon i kök och badrum. Värmen i frånluften återvinns till uppvärmningen. Byggnaden har ett sk FX-system.
TV- och Internetanslutning
 • Byggnaden och lägenheterna ansluts till Telias digital TV, Bredband och IP telefoni. I lägenheten finns ett sk mediaskåp där de olika uttagen i rummen kopplas in och där boxar får plats.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det kommer att finnas p-platser utomhus (460 kr/mån) och i garage (900 kr/mån).
Economy
 • Community fee
  2 275 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  ca 1100 kr
 • Pantsättningsavgift
  ca 445 kr
 • Andel i förening
  1,3024%
Föreningen
 • Benämning
  Brf Slottsportalen.
 • Allmänt
  Brf Slottsportalen byggs av PEAB och kommer bestå av 53 bostadsrättslägenheter.
Området
 • I Ulriksdal möts inte bara gammalt och nytt, utan även stad och rekreation. Här är det nära till Stockholms innerstad, Solna centrum, Friends arena och nära pendeltåget som tar en till city på tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. Nära även till Mall of scandinavia som är nordens största shoppingcentrum med ett stort antal butiker i alla kategorier samt flertalet caféer och restauranger. Ulriksdal är det också nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Dessa områden är en del av Stockholms nationalstadspark, den första i sitt slag i världen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten