Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Solna / Karolinska - Hagastaden
Fogdevreten 10
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 2 150 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)

Solna - Karolinska - Hagastaden / Fogdevreten 10

Central och yteffektiv enrumslägenhet med smarta lösningar

DENNA BOSTAD HAR ETT VISNINGSDATUM SOM LIGGER FRAMÅT I TIDEN. FÖR MER INFORMATION REDAN NU ELLER FÖR ATT ANMÄLA ERT INTRESSE, VÄNLIGEN KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLARE SEBASTIAN WALLSTER PÅ 070-755 75 69 ELLER VIA FORMULÄRET NEDAN Centralt belägen med enbart några få minuter till city finner ni denna yteffektiva enrumslägenhet om ca 34 m² med smarta lösningar och mycket förvaring. Bostadens utmärkta planlösning ger er alla förutsättningar för ett komplett boende med såväl privat sovalkov som härligt sociala sällskapsytor. Ni välkomnas in i en trevlig hall med klinker på golvet och bra förvaring lättillgängligt. Tilltaget allrum som genom en halvvägg i glasbetong med fördel kan disponeras som både sovrum och vardagsrum. Möbleringsalternativen är många och ger plats för säng, soffa och matplats för 4-6 personer. Köket med sin genomtänkta layout ger bra arbetsytor samtidigt som det är välutrustat. Diskmaskinen är placerad så att extra arbetsyta skapas. Helkaklat badrum med ljusa materialval och duschkabin med vikväggar i glas. Välkomna till denna optimala etta.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Hall
  Via loftgången välkomnas ni in i hall med slitstarkt golv i klinker. Avhängningsmöjligheter och plats för förvaring direkt innanför dörren och vidare in i hallen finns ytterligare förvaring via flertalet platsbyggda garderober. Golv: Grå/svart klinker och laminat. Väggar: Vitmålat.
 • Kitchen
  I direkt anslutning till hallen finns det fullutrustade köket. Vita skåpluckor, bänkskiva i trä kombinerat med diskbänk, stänkskydd i grå/svart mosaik och vita vitvaror. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Golv: Grå/svart klinker. Väggar: Vitmålade.
 • Bathroom
  Det stambytta helkaklade badrummet är inrett med ljusa materialval och utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp och duschkabin med vikväggar i glas. Golv: Beige klinker. Väggar: Vitt kakel.
 • Allrum
  Bostadens allrum är avdelat genom en halvvägg i glasbetong. Väggen är en yteffektiv lösning som skapar utmärka förutsättning för inredning och ger möjlighet till såväl privat sovavdelning som social sällskapsdel. Här finns gott om utrymme för dubbelsäng, soffgrupp och matplats om 4-6 personer. Ett härligt ljusinsläpp via fönster med utsikt mot gården. Väggar: Vitmålade. Golv: Laminat.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  34 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsföreningen)
 • Rooms
  1 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1970 / 2000
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft
 • Beskrivning
  Fasad: Puts och Plåt Fönster: 3-galsfönster EL: Alla lägenheter har automatiska elmätare. Boende behöver inte ordna egen elleverantör. Eldebiteringen sköts av den ekonomiska förvaltaren.. De boende får en faktura per jämnt kvartal, i mitten av följande månad. Sker inflyttning under ett kvartal, kontakta förvaltare för att dela upp fakturan.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  155 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är beställd Datum: 2010-01-29
TV- och Internetanslutning
 • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör Elpa. Brebands-TV finns också att tillgå. Avtal tecknas med Canal Digital. Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Inom området finns flertalet parkeringsplatser och den bilburna hittar med lätthet en plats. Följande möjligheter för parkering finns för den boende och biljetten kvitteras ut hos styrelsen: - En kalendermånad: 300 kr. - Abonnemang: 250 kronor i månaden. Abonnemang gäller per hel månad. Köper man med ex. start den 15 augusti debiteras man för hela augusti. - Det går också att köpa en biljett för 50 kr som ger reducerat pris i automaten. KI anställda/studenter kan hämta gratis stickers till bilrutan i "lyktan" för att stå med personaltaxa. Med dessa biljetter går det att stå på gatan och på det nedre parkeringsdäcket. För att avsluta abonnemanget, meddelar ni styrelsen via mail och lägger biljetten i styrelsens brevlåda.
Economy
 • Community fee
  2 150 kr/mån
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  49 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  249 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Kommentarer driftkostnad
  Informationen om driftskostnader bygger på en schablon
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,0036090
 • Andel av årsavg.
  0,36563%
 • Andelstal insats
  0,36563%
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-07-14.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme, vatten, TV, bredband och källarförråd
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga avgiftsförändringar är planerade. Kontrollerat med styrelsen 2016-07-06.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Tomteboda 1. I föreningen finns 270 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningen registrerades år 2000 och förvärvade fastigheten Tomteboda 1 år 2001. Fastigheten består av 6 st flerbostadshus i 3 till 4 våningar. Brf Tomteboda 1 upplåter 256 lägenheter med bostadsrätt samt 14 stycken lägenheter med hyresrätt. Föreningen hyr även ut 1 lokal. Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande: 238 st 1 rum och kök 28 st 2 rum och kök 4 st 3 rum och kök I föreningen finns även en gemensam bastu och lokal. Föreningen har beslutat att sälja marken mellan fastighetens byggnader och Solnavägen till byggföretaget Veidekke vilket förväntas generera stora intäkter till föreningen. Kontrollerat med styrelsen 2016-07-06.
 • Economy
  Den 11:juni 2015 tog föreningen beslut om att arbeta vidare med försäljningen av marken vid Solnavägen. Den tilltänkte köparen utgör byggbolaget Veidekke och den berörda marken bedöms ha ett värde på mellan etthundrafemtio till etthundrasjuttio miljoner kronor vilket skulle tillfalla föreningen. Veidekke kommer att gå vidare till Solna stad och sätta igång med planprocessen. Mer information om projektet kommer löpande att publiceras på föreningens hemsida.
 • Kommande renoveringar
  Under 2016 utförs PCB-sanering. I övrigt är inga renoveringar planerade. Kontrollerat med styrelsen 2016-07-06.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga avgiftsförändringar är planerade. Kontrollerat med styrelsen 2016-07-06.
 • Gjorda renoveringar
  - 2013: Installation av nya fläktmotorer, belägna på taket, för jämnare flöde samt bättre driftsekonomi. - 2012- Byte takfläktar, frånluftsdon badrum. - 2011- Diverse åtgärder värmesystemet - 2010- Kompletteringar stalskydd - 2009- Renovering av tvättstuga - 2008- Renovering trädgård - 2007- Nyinstallation av hissar i brf. Schakt - 2007- Obligatorisk OVK utförd - 2006- Installation av nedgrävda sopbehållare - 2005-2006 - Byte mattor till målad betong i källare - 2005 - Asbestsanering, byte av innertak och ny ventilation i tvättstuga - 2004 - IP-telefoni och bredbandsnär KAT6 installeras - 2004 - Individuellt elmätare i lgh installeras - 2004- Källardörrar byts till nya ståldörrar - 2004- Byte till elektronisk låssystem - 2004- Renovering av dusch och byte samtliga radiatorventiler - 2003- Byte från oljepanna till fjärrvärme - 2003- Stamrenovering av avlopp av polinemetoden - 2002- Asfaltering av väg och parkering - 2000-2002 - Omläggning av tak - 2000-Nyinstallation hiss
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Gemensam tvättstuga finns på Fogdevreten 8. - Cykelförråd och källarförråd finns. - Gemensam bastu/relaxrum och gym finns på Fogdevreten 10. - Det finns ett gemensamt pingisrum.
Området
 • Här bor du i perfekt läge med närhet till allt, på endast ett par minuters promenad når du Vasastan. För den träningsvillige finns Friskis & Svettis alldeles i närheten eller varför inte ta en löprunda i Hagaparken? Handla mat gör du på matbutiken ett par minuter bort, antingen i Solna Centrum vilket endast ligger på ca 15-20 minuters promenad från bostaden, eller på den nya Hemköpsbutiken på vid Torsplan som ligger ca 15 minuters promenad från bostaden.
 • Kommunikationer
  Kommunikationerna i området är utmärkta: Buss 3 till St:Eriksplan (ca 6 minuter) Buss 67 till Skansen (ca 36 minuter). Buss 73 till Ropsten (ca 20 minuter). Buss 507 till Karlbergs station (ca 8 minuter). Buss 59 till T-centralen (ca 18 minuter).

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten