Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Skytteholm / Framnäsbacken 8

Högt belägen 3:a med balkong i sydväst

Med ett högt läge på fjärde våningen välkomnas ni till denna toppfräscha trea om ca 78 m² i en mycket välskött förening där allt ingår i månadsavgiften! Bostaden ligger med ett centralt och samtidigt lugnt läge på en återvändsgata. Här erbjuds ni ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i sydväst och utgång till balkong. Det stora vardagsrummet ger er möjlighet att möblera med såväl soffgrupp som matsalsmöbel vilket skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Samtliga vitvaror är nya från i år (2016), såsom hel kyl och frys, ugn och micro praktiskt monterad i arbetshöjd, induktionshäll och diskmaskin. Invid det stora fönstret finns en matplats för 2-4 personer. Två rymliga sovrum varav master bedroom har platsbyggda garderober. Helkaklat och stambytt badrum förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd. Bostaden ligger med attraktivt läge med bara några få minuters promenad till Solna Centrum som erbjuder 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på mindre än 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Vid Solna Centrum finns också möjlighet att kliva på den nya tvärbanan. Precis inpå knuten har ni den barnvänliga Skytteholmsparken. Det finns även närhet till flera andra parker såsom Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina samt fågelsjöarna Råsta- och Lötsjön. För den som vill flytta in snabbt finns den möjligheten. Varmt välkomna till en trea i toppskick.

Solna / Skytteholm
Framnäsbacken 8
Final price: 3 400 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Community fee: 4 442 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Framnäsbacken