Framnäsbacken 8

Framnäsbacken 8

Slutpris

3 400 000 kr


Skytteholm— Solna

Framnäsbacken 8


Slutpris
3 400 000 kr

Skytteholm— Solna

Högt belägen 3:a med balkong i sydväst

Med ett högt läge på fjärde våningen välkomnas ni till denna toppfräscha trea om ca 78 m² i en mycket välskött förening där allt ingår i månadsavgiften! Bostaden ligger med ett centralt och samtidigt lugnt läge på en återvändsgata.

Här erbjuds ni ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i sydväst och utgång till balkong. Det stora vardagsrummet ger er möjlighet att möblera med såväl soffgrupp som matsalsmöbel vilket skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Samtliga vitvaror är nya från i år (2016), såsom hel kyl och frys, ugn och micro praktiskt monterad i arbetshöjd, induktionshäll och diskmaskin. Invid det stora fönstret finns en matplats för 2-4 personer.

Två rymliga sovrum varav master bedroom har platsbyggda garderober. Helkaklat och stambytt badrum förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Bostaden ligger med attraktivt läge med bara några få minuters promenad till Solna Centrum som erbjuder 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på mindre än 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Vid Solna Centrum finns också möjlighet att kliva på den nya tvärbanan. Precis inpå knuten har ni den barnvänliga Skytteholmsparken. Det finns även närhet till flera andra parker såsom Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina samt fågelsjöarna Råsta- och Lötsjön.

För den som vill flytta in snabbt finns den möjligheten.

Varmt välkomna till en trea i toppskick.


Boarea
78 kvm
Avgift
4 442 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-08-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Framnäsbacken såldes av oss 2016-08-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Framnäsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.