Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Skytteholm / Framnäsbacken 24

Fyra med genomtänkt planlösning i skuldfri förening

På tredje våningen disponeras denna optimalt planerade fyra om ca 88 m² i ett lugnt och centralt område. Bostaden erbjuder såväl rymliga sovrum som ett fullutrustat kök och stort vardagsrum samt balkong i sydväst. Här bor ni tryggt i en skuldfri förening. Ni välkomnas in i en stor och välplanerad hall med slitstarkt klinker på golvet och gott om utrymmen för avhängning och förvaring. Ett fullutrustat kök med nya vitvaror i rostfritt från Miele och gott om arbetsytor samt matplats för 4 personer. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för såväl soffgrupp med tillhörande mediamöbel som matsalsmöblemang. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och utgång till balkong. Tre väldisponerade sovrum med flertalet inredningsalternativ och förvaring via platsbyggda garderober. Ett helkaklat badrum inrett med stilrena materialval samt en gäst-WC. Välkomna till denna fantastiska fyra!

Solna / Skytteholm
Framnäsbacken 24
Final price: 3 800 000 kr
Enclosed: 88 kvm
Community fee: 3 254 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Framnäsbacken