Fridensborgsvägen 32

Fridensborgsvägen 32

Slutpris

5 600 000 kr


Järvastaden— Solna

Fridensborgsvägen 32


Slutpris
5 600 000 kr

Järvastaden— Solna

Välplanerad 5:a med inglasad balkong och områdets trevligaste uteplats!

Välkomna till denna utmärkt planerade 5:a om ca 101 m² med både inglasad balkong och uteplats med träbelagd altan och gräsmatta i bästa solläge. Bostaden, som tack vare fönster i två väderstreck flödar av ljus, disponeras över luftiga sällskapsytor genomtänkt placerade i hjärtat av lägenheten och fyra väl avvägda sovrum. Här möts ni av såväl genomgående fina ytskikt som stilrena materialval samt ovanligt goda förvaringsmöjligheter via två rymliga klädkammare.

Ledordet vid planeringen för området har hela tiden varit "naturnära och centralt". Detta märks inte bara på den direkta närheten till naturen och de goda kommunikationerna, utan även på planeringen kring husen och kvarteren som ger ett omväxlande intryck, med dammar, bäckar och små parker. Med endast ca 5 minuters promenad når ni pendeltågsstationen Ulriksdal som tar er till Stockholm City på endast ca 11 minuter. Två busslinjer 505 och 540 tar er till Solna centrum, Bergshamra, Stockholms Universitetet och Rissne där blå eller röd T-banelinje ansluter.


Boarea
101 kvm
Avgift
5 034 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-08-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.