Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Järvastaden / Fridensborgsvägen 32

Välplanerad 5:a med inglasad balkong och områdets trevligaste uteplats!

Välkomna till denna utmärkt planerade 5:a om ca 101 m² med både inglasad balkong och uteplats med träbelagd altan och gräsmatta i bästa solläge. Bostaden, som tack vare fönster i två väderstreck flödar av ljus, disponeras över luftiga sällskapsytor genomtänkt placerade i hjärtat av lägenheten och fyra väl avvägda sovrum. Här möts ni av såväl genomgående fina ytskikt som stilrena materialval samt ovanligt goda förvaringsmöjligheter via två rymliga klädkammare. Ledordet vid planeringen för området har hela tiden varit "naturnära och centralt". Detta märks inte bara på den direkta närheten till naturen och de goda kommunikationerna, utan även på planeringen kring husen och kvarteren som ger ett omväxlande intryck, med dammar, bäckar och små parker. Med endast ca 5 minuters promenad når ni pendeltågsstationen Ulriksdal som tar er till Stockholm City på endast ca 11 minuter. Två busslinjer 505 och 540 tar er till Solna centrum, Bergshamra, Stockholms Universitetet och Rissne där blå eller röd T-banelinje ansluter.

Solna / Järvastaden
Fridensborgsvägen 32
Final price: 5 600 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Community fee: 5 034 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Fridensborgsvägen