Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Solna / Järvastaden
Fridensborgsvägen 127, entréplan
Accepterat pris: Calculation 4 400 000 kr
Enclosed: 79 kvm
Community fee: 4 450 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök.

Nyproduktion / Solna - Järvastaden / Fridensborgsvägen 127, entréplan

Fantastisk nyproducerad 3:a! Tillträde december 2017.

Nyproduktion! Välkomna till en modern och ljus lägenhet i vacker och naturnära miljö i Järvastaden. Perfekt planerad lägenhet med genomgående smakfulla färgval och vackra parkettgolv. Stor möblerbar uteplats om ca 12 kvm i västläge. Se bygget på webbkamera: http://webbkameror.se/byggkameror/jm_blabarsskogen/ Lägenheten säljs på ritning med preliminär inflyttning i december 2017. Definitivt tillträde meddelas senast 3 månader innan. Se bifogad pdf-fil om inredningsval för mer info om lägenhet och standard. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Se länkar för mer information. http://brfblabarsskogen.se/ https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/solna/jarvastaden/blabarsskogen/


Furnish
Description of rooms
 • Description of rooms
  Se webbkamera: http://webbkameror.se/byggkameror/jm_blabarsskogen/ Välkommen till ditt nästa boende i naturnära Järvastaden. Denna rymliga trea erbjuder lättmöblerade ytor och stor uteplats. Du välkomnas av en hall med gott om förvaring i flertalet garderober och på hatthylla. På golvet ligger en mattlackad ekparkett och väggarna är vitmålade. Här kan du själv sätta din egen prägel och välja dina färger. I anslutning till hallen finner du det större av de två sovrummen som rymmer en stor dubbelsäng och fler förvaringsmöbler. Utanför sovrummen har du även mer förvaring i en klädkammare. Från hallen har du även anslutning till det stilrena badrummet. Här har du dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod och spegel samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan de energieffektiva maskinerna har du praktisk arbetsbänk och förvaring i överskåpen. Vidare in i lägenheten och vardagsrummet öppnar upp sig med lättmöblerade ytor och härlig vy mot uteplatsen. Den stora uteplatsen vetter mot den lugna innergården och bjuder in till mysiga grillkvällar. Lägenheten är väl genomtänkt med naturnära material och energisnåla maskiner. I köket har du snygg vit skåpsinredning, vitt kakel och grå bänkskiva. I den maskinella utrustningen ingår två st. kyl/frys, högskåp med mikro, induktionshäll med varmluftsugn samt integrerad diskmaskin. I köket har du även en bra plats för stort matbord med härlig vy från den franska balkongen. Från köket finner du även det andra sovrummet som rymmer säng, skrivbord och fler möbler.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  79 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2017-18
Tv and internet
 • TV
  Kabel-tv/bredband/IP-telefoni via Telia
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. Här finns även särskilda laddningsuttag för dig med elbil. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra. Garageplats 950 kr/mån. Garageplats avsedd för elbil 1200 kr/mån. Utomhusparkering utan el: 500 kr/månad, begränsat antal. Separat kö.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan. I källarplanet finns även cykel och barnvagnsrum. Inga lokaler i fastigheten.
Övriga upplysningar
 • Se bilder på bygget via webbkameran: http://webbkameror.se/byggkameror/jm_blabarsskogen/ Järvastaden är fortfarande under utveckling men är redan nu en trevlig och barnvänlig stadsdel nära både stan och naturen. En kort promenad bort finns det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och i Bagartorps centrum finns mataffär samt bussar och pendeltåg. Är man sugen på en promenad ligger Råstasjön nära, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår i området. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Om man är sugen på att spela golf så ligger Ulriks golfklubb i närheten. Det finns mycket att upptäcka i och runtomkring Järvastaden för såväl stora som små. Järvastaden finns redan nu en del närservice som tex café, gym och servicebutik. När Arenastaden med Sveriges nya nationalarena och ett av Nordens största köpcentrum står klart kommer detta att vara inom gångavstånd. Dessutom finns en stor ICA-butik vid brotorpsinfarten och längre fram kommer ytterligare affärs- och kontorslokaler att byggas vid Järvastadens infarter. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan till Bagartorp. Resan med pendeltåg från Ulriksdal till Stockholm central tar ca 10 min. Buss 505 går från Fridensborgsvägen och stannar bla vid Ulriksdals station och Solna Centrum (18 min). Se www.sl.se för mer exakta tider och destinationer. Lägg därtill att en kortare promenad på 8 min tar er till pendeltåget. Järvastaden är känt för sin barnvänlighet, i området ligger flera dagis som garanterar dagisplats och Bagartorpsskolan åk (0-9), en grundskola med inriktning idrott och hälsa. Alldeles intill finns Järvastadens barnsatsning "Mulle Meckparken" samt förskolor. I Järvastaden finns Fläntans förskola, Förskolan Dragonen, Fridenborgs förskola, Tunets förskola, kyrkans förskola Ullriksdalsgården.
Economy
 • Kommentarer driftkostnad
  Kostnad för hushållsel, hemförsäkring samt individuell varmvattenförbrukning tillkommer.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1100 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,7611 %
 • Andel av årsavg.
  0,7611 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme
Föreningen
 • Benämning
  Brf Blåbärsskogen.
 • Allmänt
  Brf innehåller sammanlagt 130 lägenheter fördelade på 2 huskroppar. Planteringarna på innergården består av olika växter som en landskapsarkitekt har valt ut. Under gården finns ett garage med platser att hyra. Här finns även 5 platser med laddningsuttag för elbil. Även utvändiga platser finns att hyra. Till varje lägenhet hör ett körråd i källarplan. I källarplanet finns även cykelrum, barnvagn och rullstolsrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area