Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Solna
Fridensborgsvägen 141
Price: Calculation 5 975 000 kr
Enclosed: 108 kvm
Community fee: 5 745 kr/mån
Rooms: 5 rum och kök, varav 4 sovrum.
Floor: 4 av 4

Nyproduktion / Solna / Fridensborgsvägen 141

Fantastisk nyproducerad 5:a med två balkonger högst upp i huset!

Ljus och välplanerad lägenhet högst upp i huset med två stora härliga balkonger i väster. Här kan du sitta och njuta för fullt - två riktigt härliga uterum sommartid! Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Modernt fullutrustat kök med matplats för 6 - 8 personer. Fyra bra sovrum där det största sovrummet har skjutdörrsgarderob och utgång till den ena balkongen. Stort helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovanför samt väggskåp för förvaring. I anslutning till hallen finns även en gäst wc med dusch. Mycket bra förvaring i väldigt stor klädkammare som du når från hallen. Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv? Tillträde enligt överenskommelse med säljaren. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!


Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Information about the property
Description
 • Enclosed
  108 kvm
 • Rooms
  5 rum
Tv and internet
 • TV
  Kabel-tv/bredband/IP-telefoni via Telia, inräknat i angiven månadsavgift.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Uteplats 1: Balkong, läge väster. Uteplats 2: Balkong, läge väster.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. Här finns även särskilda laddningsuttag för dig med elbil. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra.
Övriga upplysningar
 • Brf Tallkronan har ett naturnära läge och samtidigt nära till city vilket gör att det är ett mycket attraktivt bostadsområde att bo i. Järvastaden är ett av Solna/Sundbyberg mest expansiva områden. Här finns det alla typer av bostäder. Allt från små ettor till stora bostäder. Det finns matbutik, caféer och lekplatser. För den motionsintresserade så finner du i Ursvik fina skogspartier med goda möjligheter till löpning och skidåkning med 5 olika spårlängder från 2,5 km till 15 km samt ett knattespår för de minsta på 1 km. Du kan också ta en löprunda runt natursköna Lötsjö som tar dig till Råstasjön. Efteråt kan du ta dig en bastu i motionsgården där det också finns omklädningsrum, viss utrustning för styrketräning, café mm eller varför inte besöka en av de 8 rastplatserna i Ursviks motionsområde med möjlighet till att grilla. Länk till Ursviks motionsgård: http://idrottonline.se/SundbybergsIK/Klubben/UrsviksMotionsgard Mycket bra kommunikationer till city. Promenadavstånd till pendeltåget som tar dig vidare in till city på ca 10 min. Knappt 10 minuter med bil till Kista. Bussar på några minuter från porten tar dig till Solna Centrum samt Bergshamras respektive Hallonbergens T-bana. Du har också nära till både universitetet och KTH. Med bil tar det dig endast ca 8 min till "Mall of Scandinavia" där du hittar det bästa inom bland annat mode, sport, skönhet, inredning och teknik samt mat, restauranger, caféer, biografer och för den träningsintresserade har du ett nytt fräscht SATS. Den populära Mulle Meck-lekparken ligger bara ett stenkast bort. Lekparken innehåller allt från en amfiteater och bilar till en linbana, ett flygplan, flera små hus, en blomsterlabyrint och en rymdraket. I parken finns också det populära barnbiblioteket samt ett caféannex, som håller samma öppettider som biblioteket, i Mulle Meck-parken. Länk till info om Mulle Meck: http://www.jarvastaden.se/index.php/mulle-meck
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,198 %
Föreningen
 • Benämning
  Tallkronan 1. I föreningen finns 102 lägenheter.
 • Allmänt
  Tallkronan består av ett L-format hus samt ett gårdshus centralt beläget vid Fridensborgsvägen i Järvastaden. Här finns sammanlagt 102 lägenheter om två till fem rum och kök, många med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. På den mysiga innergården finns en stor lekplats för barnen samt en grillplats med kolgrill och sittgrupper. Planteringarna på innergården består av stor mängd bärbuskar och fruktträd. Det finns 6 trapphus med välkomnande enréer. Alla våningsplan nås med hiss. Postboxar finns i anslutning till entréplan i respektive trapphus och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. Här finns även särskilda laddningsuttag för dig med elbil. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area