Hagalundsgatan 18, 10 tr

Hagalundsgatan 18, 10 tr

Slutpris

2 950 000 kr


Solna

Hagalundsgatan 18, 10 tr


Slutpris
2 950 000 kr

Solna

Totalrenoverat av fackman!

2 950 000 KR! FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN! RENOVERAT AV FACKMAN! SNABBT TILLTRÄDE ÄR MÖJLIGT! RING FÖR PRIVAT VISNING!

Det finns otroligt mycket bra att berätta om denna 3:a på 67 m² - bilderna talar sitt tydliga språk! Rakt igenom och i detalj renoverad lägenhet med en högklassisk finish! Endast badrummet återstår och inväntar stambytet som redan är på planeringsstadiet. Den röda tråden är ett mattlackat ekparkettgolv förutom det vackra klinkergolvet med golvvärme i hallen, ljusa vita/målade väggar, infällda ledspottar och ledslingor samt högtalare i taket i alla rum, nya socklar, lister, karmar och innerdörrar m.m. Bra förvaring i dubbla skjutgarderober, inbyggd skjutgarderob, inbyggt vitrinskåp och garderob i hallen. Här har t.o.m. den inglasade balkongen toppats med exklusiv belysning och klinkergolv med golvvärme. Balkongen har ett högt och fritt västerläge. Säkerhetsdörr, nydragen el med automatsäkringar, fjärrkontroll till ledbelysning bakom fondvägg av träpanel, kakel av marmor i köket, inbyggd kaffemaskin, platsbyggd köksö/bardisk etc. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca. 5 m². Mycket stabil förening med promenadavstånd till bl.a. Mall of Scandinavia, Hagaparken, Solna centrum, diverse butiker samt allmänservice. Extremt goda kommunikationer via närliggande tvärbana, tunnelbana, pendeltåg, buss och motorväg (E4:an). P-plats i garage under huset. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 593 kr.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 310 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
10 av 13 (Hiss finns)
Såld
2016-06-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.