Search Menu
Bostaden är såld

Solna / Hagalundsgatan 18, 10 tr

Totalrenoverat av fackman!

2 950 000 KR! FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN! RENOVERAT AV FACKMAN! SNABBT TILLTRÄDE ÄR MÖJLIGT! RING FÖR PRIVAT VISNING! Det finns otroligt mycket bra att berätta om denna 3:a på 67 m² - bilderna talar sitt tydliga språk! Rakt igenom och i detalj renoverad lägenhet med en högklassisk finish! Endast badrummet återstår och inväntar stambytet som redan är på planeringsstadiet. Den röda tråden är ett mattlackat ekparkettgolv förutom det vackra klinkergolvet med golvvärme i hallen, ljusa vita/målade väggar, infällda ledspottar och ledslingor samt högtalare i taket i alla rum, nya socklar, lister, karmar och innerdörrar m.m. Bra förvaring i dubbla skjutgarderober, inbyggd skjutgarderob, inbyggt vitrinskåp och garderob i hallen. Här har t.o.m. den inglasade balkongen toppats med exklusiv belysning och klinkergolv med golvvärme. Balkongen har ett högt och fritt västerläge. Säkerhetsdörr, nydragen el med automatsäkringar, fjärrkontroll till ledbelysning bakom fondvägg av träpanel, kakel av marmor i köket, inbyggd kaffemaskin, platsbyggd köksö/bardisk etc. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca. 5 m². Mycket stabil förening med promenadavstånd till bl.a. Mall of Scandinavia, Hagaparken, Solna centrum, diverse butiker samt allmänservice. Extremt goda kommunikationer via närliggande tvärbana, tunnelbana, pendeltåg, buss och motorväg (E4:an). P-plats i garage under huset. Varmt välkommen! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 593 kr.

Solna
Hagalundsgatan 18, 10 tr
Final price: 2 950 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 3 310 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 10 av 13 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Hagalundsgatan