Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Järvastaden / Honnörsgatan 22

Attraktiv 2:a med stor uteplats

I ett av Solnas nyaste och mest expansiva områden ligger denna attraktiva och välplanerade tvåa om ca 57 m² med stor uteplats, helt fri från insyn. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till den ogenerade uteplatsen. Välplanerat kök med full maskinell utrustning i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. En härlig planlösning som skapar såväl en känsla av rymd som stora sociala ytor till både vardag och fest. Rymligt sovrum med platsbyggda garderober efter en hel vägg. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och klädkammare samt källarförråd. I Järvastaden har ni Igelbäckens naturreservat som granne med ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. Trots allt detta har ni enbart 10 minuter med tåg eller bil till city och ca 7-8 minuters cykelväg till Kista. Både E18, E4 och E20 finns nära till hands för er bilburna. Kort promenadavstånd till Nationalarenan och nordens största galleria Mall of Scandinavia med ca 230 butiker. Varmt välkomna till denna härliga tvåa med radhuskänsla.

Solna / Järvastaden
Honnörsgatan 22
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 57 kvm
Community fee: 2 924 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1/2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Solna / Honnörsgatan