Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Huvudsta / Infanterigatan 23

Välplanerad gavelfyra med högt läge och dubbelbalkong

ACCEPTERAT PRIS! Med ett högt och ljust läge på sjunde våningen ligger denna välplanerade gavelfyra om ca 82 m² med en stor inglasad dubbelbalkong. Lägenheten har en genomtänkt planlösning fördelat på sociala ytor och en avskild sovrumsdel. Ni välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni även bostadens stora klädkammare. Välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring. Invid fönstret finns möjlighet till en matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder en fantastisk ljusinsläpp och möbleras ledigt med en större soffgrupp och tillhörande mediamöbel. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade dubbelbalkongen. Balkongen kan med fördel nyttjas året om och erbjuder trevlig utsikt över den lummiga gården. Via den inre hallen, avskilt från vardagsrummet, når ni bostadens tre sovrum och det stambytta badrummet. En välplanerad fyra med smarta lösningar och goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och vindsförråd. Välkomna till denna trevliga fyra.

Solna / Huvudsta
Infanterigatan 23
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 168 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 7 av 10 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Infanterigatan