Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Centrala Solna / Klippgatan 20 C

Lugnt belägen men med närhet till allt ligger denna smakfullt renoverade gaveltvåa om ca 57,5 m² med en fantastisk balkong i sydväst. Bostaden disponeras med en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar sociala ytor såväl till fest som till vardags. Stora fönster i två väderstreck skänker ett härligt ljus. Köket som nyligen genomgått en renovering är i klassisk stil med speglade snickerier i vitt. Gott om förvaring liksom arbetsytor på en slitstark bänk i laminat och stänkskydd i italienskt kakel. Vidare finns ett ordentligt sovrum med plats för både dubbelsäng och arbetshörna, stort helkaklat badrum med badkar och massvis av förvaring via flertalet garderober samt källarförråd. Här bor ni granne med Solna Centrum som erbjuder 120 butiker, både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, apotek, systembolaget och livsmedel. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. På gångavstånd har ni Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina samt fågelsjöarna Råsta- och Lötsjön. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för denna trevliga gaveltvåa.

Solna / Centrala Solna
Klippgatan 20 C
Final price: 3 050 000 kr
Enclosed: 57,5 kvm
Community fee: 2 660 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1,5 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Solna / Klippgatan