Östervägen 9 B

Östervägen 9 B

Slutpris

3 200 000 kr


Råsunda— Solna

Östervägen 9 B


Slutpris
3 200 000 kr

Råsunda— Solna

Toppfin gaveltvåa med balkong på central och attraktiv adress

Centralt belägen i Solnas trevligaste område med enbart tre minuter till Solna Centrums tunnelbanestation finner ni denna optimalt planerade gaveltvåa om 41 m² i toppskick och med balkong i fritt västerläge. Bostaden präglas av en optimal planlösning vilket medför att den upplevs som större än sina 41 m² samt ett fantastiskt ljusflöde via djupa fönsterpartier i två väderstreck i kombination med en ljus nymålad interiör och såväl genomgående fina ytskikt som stilrena materialval. Här bor ni ostört på attraktiv adress med stabil förening och direkt närhet till både utmärkta kommunikationer, ett enormt serviceutbud och vacker natur.

Inbjudande hall med förmånliga förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat och helkaklat badrum avgränsat i två praktiska delar för maximal funktionalitet. Badrummets smarta planering kombinerar bekvämligheten av både tvättmaskin och torktumlare med utrymme likt en klädkammare. Generöst vardagsrum med harmoniskt ljusflöde via stora fönster och utgång till balkong. Förmånliga förutsättningar för möblering, med utrymme för både soffgrupp, mediamöbler och matplats om 4-6 personer. Stilrent och nyrenoverat (2014/2015) kök med ypperliga förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Väl avvägt sovrum med maximalt ljusinsläpp via djupa fönsterpartier i två väderstreck, gott om förvaring i rymlig garderob och ledig plats för dubbelsäng.

Välkomna till denna toppfina 2:a!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 608 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-10-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.