Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Huvudsta / Polhemsgatan 1

Välplanerad gaveltvåa, möjlig 3:a, med trevlig balkong i västerläge

Lugnt belägen med närhet till grönområden och utmärka kommunikationer ligger denna välplanerade gaveltvåa, med möjlighet till 3:a, om ca 63 m² med balkong i västerläge. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor med stora ljusintag från fönster i två väderstreck och genomgående fräscha ytskikt såsom vacker fiskbensparkett. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Inbjudande hall med såväl klädavhängning som förvaringsmöjligheter. Väl tilltaget vardagsrum med fiskbensparkett, utgång till balkong och goda förutsättningar för inredning. Modernt kök med välförsedd förvaring, ordentliga arbetsytor och full maskinell utrustning. Matplats om ca 4 personer invid fönstren. Generöst sovrum i gavelläge med gott om förvaring och rymlig plats för dubbelsäng. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och ovanligt goda förvaringslösningar. Välkomna till denna attraktiva gaveltvåa!

Solna / Huvudsta
Polhemsgatan 1
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 2 580 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Polhemsgatan