Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Råsunda / Råsundavägen 156

Attraktiv 4:a på Råsundavägen med fiskbensparkett, öppen spis & balkong

På centralt läge finner ni denna smakfulla 4:a om ca 85 m² med utmärkt planlösning, balkong och charmiga detaljer såsom fiskbensparkett och öppen spis. Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare genomgående ljusa ytskikt, djupa fönsterpartier och stora inbjudande sällskapsytor. Här bor ni granne med såväl grönskande natur som kommunikationer som snabbt tar er in till city. Trevlig hall med plats för både avhängning och förvaring. Generöst vardagsrum med förmånliga inredningsmöjligheter, öppen spis och utgång till balkong. Matsal som bjuder in det stora sällskapet. Smakfullt kök med full maskinell utrustning och matplats invid fönster. Två väl tilltagna sovrum med välförsedd förvaring via flertalet garderober. Helkaklat stambytt badrum med ljusa materialval. Välkomna till en 4:a med underbar karaktär!

Solna / Råsunda
Råsundavägen 156
Final price: 4 400 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 928 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Solna / Råsundavägen