Råsundavägen 72

Råsundavägen 72

Slutpris

7 000 000 kr


Råsunda— Solna

Råsundavägen 72


Slutpris
7 000 000 kr

Råsunda— Solna

Ca 138 m² bruksarea - Ca 3.9 meter i tak - Förstklassiga materialval

Med fantastisk utsikt över Råsundas taksilhuetter, högst upp i huset ligger denna påkostat renoverade etagelägenhet med en boarea om ca 126 m² och en bruksarea om ca 138 m². Tack vare bostadens dubbla våningar går det enkelt att dela av om ni önskar skapa ett generationsboende eller om ni önskar hyra ut en del av bostaden.

Lägenheten präglas av luft och rymd och erbjuder mycket smakfull interiör såsom elegant carraramarmor och vacker fiskbensparkett. Här möts ni av attraktivt planerade kvadratmetrar med både balkong i soligt läge och fransk balkong.

På entréplan kliver ni in i en stilren hall med carraramarmorgolv med goda möjligheter för såväl klädavhängning som förvaring. Inbjudande allrum med utgång till balkong i sydvästläge, möjligt att avdelas för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Möblerbart sovrum med vackert ljusintag. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin.

Via en trappa från allrummet nås ovanvåningen. Spektakulärt vardagsrum i social öppen planlösning mot kök och matplats med en takhöjd om hela 3,9 meter öppet till nock, generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt fransk balkong. Stilfullt kök med påkostade materialval och snygga finesser. Matplats för det stora sällskapet intill fönstren. Väl tilltaget master bedroom med karaktärsgivande takbjälkar och föredömlig förvaring via garderobsvägg samt direkt anslutning till rejäl klädkammare. Elegant badrum med carraramarmor på golv och väggar.

Välkomna till en bostad utöver det vanliga.


Boarea
126 kvm
Avgift
5 511 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 & 6 (Hiss finns)
Såld
2016-05-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Råsundavägen såldes av oss 2016-05-27. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Råsundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.