Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Råsunda / Råsundavägen 72

Ca 138 m² bruksarea - Ca 3.9 meter i tak - Förstklassiga materialval

Med fantastisk utsikt över Råsundas taksilhuetter, högst upp i huset ligger denna påkostat renoverade etagelägenhet med en boarea om ca 126 m² och en bruksarea om ca 138 m². Tack vare bostadens dubbla våningar går det enkelt att dela av om ni önskar skapa ett generationsboende eller om ni önskar hyra ut en del av bostaden. Lägenheten präglas av luft och rymd och erbjuder mycket smakfull interiör såsom elegant carraramarmor och vacker fiskbensparkett. Här möts ni av attraktivt planerade kvadratmetrar med både balkong i soligt läge och fransk balkong. På entréplan kliver ni in i en stilren hall med carraramarmorgolv med goda möjligheter för såväl klädavhängning som förvaring. Inbjudande allrum med utgång till balkong i sydvästläge, möjligt att avdelas för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Möblerbart sovrum med vackert ljusintag. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Via en trappa från allrummet nås ovanvåningen. Spektakulärt vardagsrum i social öppen planlösning mot kök och matplats med en takhöjd om hela 3,9 meter öppet till nock, generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt fransk balkong. Stilfullt kök med påkostade materialval och snygga finesser. Matplats för det stora sällskapet intill fönstren. Väl tilltaget master bedroom med karaktärsgivande takbjälkar och föredömlig förvaring via garderobsvägg samt direkt anslutning till rejäl klädkammare. Elegant badrum med carraramarmor på golv och väggar. Välkomna till en bostad utöver det vanliga.

Solna / Råsunda
Råsundavägen 72
Final price: 7 000 000 kr
Enclosed: 126 kvm
Community fee: 5 511 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 & 6 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Solna / Råsundavägen