Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

SOLNA / Gamla Råsunda
Solnavägen 55
Enclosed: 39 kvm
Community fee: 1 724 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns)

SOLNA - Gamla Råsunda / Solnavägen 55

Högt belägen 2:a med optimal planlösning och balkong

DENNA BOSTAD HAR ETT VISNINGSDATUM SOM LIGGER FRAMÅT I TIDEN. FÖR MER INFORMATION REDAN NU ELLER FÖR ATT ANMÄLA ERT INTRESSE, VÄNLIGEN KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLARE SEBASTIAN WALLSTER PÅ 070-755 75 69 ELLER VIA FORMULÄRET NEDAN. Högst upp i huset finner ni denna optimalt planerade 2:a om ca 39 m² med stora ljusintag, trevlig balkong och rymlig klädkammare. Bostaden erbjuder såväl genomgående fräscha ytskikt som lättmöblerade ytor och ligger enbart ett stenkast från både grönområden och service. Entré med klädavhängning som i fil leder till en inbjudande och möblerbar inre hall. Tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via djupa fönsterpartier samt utgång till balkong i högt och fritt läge. Klädkammare i direkt anslutning. Väldisponerat kök med stilrena materialval och välförsedd förvaring. Perfekt planerat sovrum med plats för dubbelsäng. Kaklat badrum i praktisk anslutning till hallen. Välkomna till denna attraktiva 2:a.

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten