Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stenhamra
Hampusvägen 2
Enclosed: 130/30 kvm
Running costs: 35 357 kr/år
Plotarea: 608 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum

Stenhamra / Hampusvägen 2

Snart till salu! Ett av de mycket populära och välplanerade enplanshusen med fristående garage i Eknäs. Hörntomt mot åkermark och allmänning. Låga driftkostnader, bergvärme, nyare fönster, ytterdörra, braskamin och fiber. Mycket trevlig och ljus planlösning med möjlighet till 6 st rok. (idag 3 sovrum.). Lättskött plan trädgårdstomt med både uterum och ett stort trädäck på den insynsskyddade innergården. Lugnt "fritt" läge i områdets ytterkant med utsikt mot ängsmark och hästhagar. Nära båthamn, busshållplats och fina strövområden. Fler bilder och visningstider kommer vecka 39.

Denna bostad är
ett skyddat köp

Läs mer om fördelarna

Lägg till Kommentarer från vänner och ägare

I 16 år har vi haft nöjet att bo i detta hus, fostrat barn och levt ett bra liv. Dagis och skola på lagom avstånd, närhet till stallet där dottern ridit. 3 km till Svanhagen dår det finns ishall och fotbollsplaner , både konstgräs och naturgräs. Klubben Skå ik har en bra fungerande verksamhet för ungdomar i alla åldrar. 4 km till en av Stockhlms bästa golfbanor. 1 km till Mälaren där det finns både strandbad och klipp/bryggbad. Färingarnas båtklubb ligger 1 km från huset. I Skå finns en mycket bra ICA affär med delikatessdisk och trevliga erbjudanden varje helg, Stenhamra centrum finns konsum som i nuläget håller på att bygga till för delikatess och fiskdisk. Även en restaurant med fullständiga rättigheter, thaimat, pizza, ala carte erbjuds. Även en mindre pizzeria finns. Mälaren erbjuder massa aktiviteter året runt, bad, kayakpaddling, båtliv och på vintern skridskor. Långtamen är en av de vatten i Stockholms trakten som lägger sig tidigt. På fälten utanför knuten kan man spånna på sig skidorna och åka i skapliga spår.

Lennart Karlsson
Lägg till Vad vi gillar med Hampusvägen 2

Energisnål

 • 1

Nära kollektivtrafik

 • 1

Stora förvaringsutrymmen

 • 1

Ljuset faller in vackert

 • 1

Fri utsikt

 • 1

Tillräckligt parkeringsutrymme

 • 1

Trevliga grannar

 • 1

Barnvänligt område

 • 1

Grön omgivning

 • 1

Solig trädgård

 • 1
Lägg till Tips på platser i närheten

skola, 741m

Uppgårdskolan, 1 037m

Lekplats, 242m

Golfbana, 3 060m

Idrottsplats, 2 448m

ICA, 2 742m

Ridstall, 318m

Vårdcentral, 1 260m

Bad, 1 504m

Buss, 309m

frisör, 967m

Nästgården, 884m

Konsum, 940m

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.