Search Menu
Bostaden är såld

Steningehöjden / Kastanjelunden 2

Villa om 148 kvm, 5 rum, med ljus, öppen planlösning

Välkommen till denna "nybyggda" villa med hög standard, lugnt beläget på återvändsgata. Villan, som färdigställdes 2009, ligger på en hörntomt och gränsar mot ett skogsparti. Inredningen är av hög standard och mycket smakfull med flera tillval. Vid entrén är det öppet ända upp till taknocken, vilket ger en härlig känsla av rymd. Ett rymligt kök med mindre bardel; wc/dusch med kakel och klinker; tvättstuga och ett sovrum. Vardagsrum med braskamin, utgång till en stor träaltan i sydväst. På övre plan finns 3 sovrum varav ena har en rymlig inredd walk-in-closet med ett bra "loftförråd". Badrum med klinker och kakel och ett förråd.. Plan, fin trädgårdstomt med många uteplatser. Lekstugan står och väntar på nya "ägare". Carport med vidbyggt förråd samt goda parkeringsmöjligheter. Runt knuten finns fina natur och strövområden, med cykel är du snabbt vid Mälaren. I området finns en samfälld gemsamhetslokal med bastu, flera lekplatser, bollplan, idrottshall, gångavstånd till förskola och skola, hållplats för SL-buss till Märsta station.

Steningehöjden
Kastanjelunden 2
Final price: 4 800 000 kr
Enclosed: 148/19 kvm
Running costs: 28 875 kr/år
Plotarea: 721 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Steningehöjden / Kastanjelunden
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.