Search Menu
Bostaden är såld

Steningehöjden / Kastanjevägen 17

Villa, om 145 kvm gränsande mot allmänning.

VISAS I AUGUSTI Välkommen till denna nybyggda villa med bra läge! Villan, som färdigställdes 2010, ligger på tomt som gränsar mot en allmänning med skogsparti. Villan har en genomgående bra standard. Bad- och duschrum på båda våningarna med matchande klinkers och kakel. Rymligt sällskapsrum med matplats , rummet går att dela av så att du får ytterligare sovrum. Från vardagsrummet kommer du ut på en altan. Praktisk groventré med tvättutrymme och anslutning från carporten. På övre plan finns ett allrum/tv-rum med möjlighet att sätta upp en vägg och få en stor klädkammare, 3 sovrum varav ena har utgång till balkong och en walk-in-closet, samt ett badrum. Trädgården har gräsmatta, häck, rabatter. Carport med vidbyggt förråd. Framför carporten finns uppställningsplats för ytterligare bilar.. I området finns en samfälld gemensamhetslokal med bastu, flera lekplatser, bollplan, idrottshall, gångavstånd till förskola och skola, hållplats för SL-buss till Märsta station.

Steningehöjden
Kastanjevägen 17
Final price: 4 700 000 kr
Enclosed: 145 kvm
Plotarea: 511 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Steningehöjden / Kastanjevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.