Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsbro strand 17

Charmig tvåa med ett toppenläge invid Karlbergskanalen!

Välkommen till denna välplanerade tvåa med ett toppenläge på Kungsholmen invid Karlbergskanalen. Lägenheten är ljus och välplanerad med bra platsbyggd förvaring och en säkerhetsdörr monterad 2016. Entréhall med plats för ytterkläder, sovrum med fönster mot gården, ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, stor balkong med sol från ca 12 - 17, kaklat duschrum med wc och handfat. Brf Kungsklippan är en mycket välskött förening och för mer info, se föreningens hemsida, www.kungsklippan.se. Njut av trevliga promenadstråk runt Kungsholmens vatten eller ta en shoppingtur i Västermalms gallerian som ligger en kort promenad bort. Här bor du på ett centralt läge intill Rådhuset med dess trevliga restaurangutbud och T-centralen som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Välkommen på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Kungsbro strand 17
Final price: 3 260 000 kr
Enclosed: 39 kvm
Community fee: 2 916 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm