Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Stockholm / Liljeholmskajen
Årgångsgatan 1, 17 tr
Accepterat pris: Calculation 6 250 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 4 070 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 17 av 23 (Hiss finns)

Nyproduktion / Stockholm - Liljeholmskajen / Årgångsgatan 1, 17 tr

FASTPRIS! Välkomna till denna exklusiva och nyproducerade bostad om 68 kvm på 17:e våningen med stor balkong i soligt sydvästläge vid populära Liljeholmskajen. Här bor ni i ett modernt och lugnt område med direkt närhet till Mälarens vatten samtidigt som stadens puls finns inom räckhåll via områdets utmärkta kommunikationer. Tillvalen till lägenheten har gjorts med stor omsorg för att höja standarden och upplevelsen av rummen. Väl i lägenheten möts ni av ett stort och luftigt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck där det finns utrymme för både matplats och sällskapsdel. Rummet har vitmålade väggar samt ett vackert valnötsgolv vilket är genomgående för hela lägenheten bortsett från hallen och badrummet. Från vardagsrummet tar man sig sedan ut på lägenhetens magnifika balkong om 10 kvm som erbjuder plats för såväl loungemöbler, matplats samt diverse planteringar. Balkongen är inglasad (öppningsbar) vilket gör att den med fördel även kan användas under kallare perioder. Trevligt och stilfullt kök vilket även det har ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns utmärkta arbetsytor, bra förvaring samt utrymme för matplats. Köket är utrustat med speciellt utvalda och uppgraderade vitvaror bestående av en integrerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, samt diskmaskin. Köksluckor i vitt, bänkskiva i vitt samt stänkskydd i vitmålat plexiglas. Tillvalda spotlights med dimmerfunktion i taket. I anslutning till hallen finner ni även lägenhetens sovrum där det finns utrymme för en dubbelsäng. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via stora garderober med vita skjutdörrar. Sovrummets väggar är målade i en trendig antracitgrå färg för att bidra till en lugn och mysig sovmiljö. Stilrent badrum med vitkaklade väggar samt mörkgrått klinkergolv. Badrummet är genomgående uppgraderat från standardutförandet och är utrustat med en påkostad vattenfallsdusch, handfat med tillhörande kommod i vitt, handdukstork, WC, tvättmaskin/torktumlare samt spotlights med dimmerfunktion i tak. Rymlig hall med gråa klinkergolv och optimal förvaring i form av klädkammare med två stora spegelskjutdörrar. Lägenheten säljs på ritning så ingen visning kommer att ske i lägenheten. Lista med exakta tillval och material finns att tillgå. Tillträde i slutet av februari 2017 (med reservation för ändring).


Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Information about the property
Description
 • Enclosed
  68 kvm
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • General information
  Brf Kajen 5 är en äkta bostadsrättsförening och består av 193 lägenheter upplåtna med bostadsrätt uppdelat på två hus och 7 trapphus varav ett motsvarar hela 24 våningar. Kvarteret består av två hus och innehåller 193 bostadslägenheter varav etapp 2 innehåller 102 st och etapp 1 innehåller 91 st. Kvarteret innehåller 7 trapphus, alla trapphus utom ett som är 24 våningar högt tillhör etapp ett, resten av trapphusen tillhör etapp två. Från gården tar du dig smidigt ned till vattnet där det finns ett helt nytt soldäck som en förlängning av kvarterets utemiljö. Bostadslägenheterna är från 1 - 5 rom och kök som alla har antingen balkong, terrass eller uteplats utom en som har fransk balkong. Projektet Kajen 5 delas eventuellt in i två bostadsrättsföreningar, dessa båda kommer dela innergård och källarplan. För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.
 • Other space
  Till föreningen hör ett cykelförråd, barnvagnsrum samt rullstolsrum. Behållare för hushållssopor som glas, metall och plast finns i ett soprum i gatuplan. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Tv and internet
 • Lägenheterna utrustas med Telias tjänst Triple Play, vilket innebär möjlighet till TV, telefon och bredband i ett och samma nätverksuttag. Ingår i avgiften.
Parking/Other buildings
 • 135 parkeringsplatser kommer att finnas tillgängliga att hyra i ett externt bergrumsgarage i nära anslutning till fastigheten. Kostnad 1400 kr/månad. Separat kösystem kommer tillämpas.
Economy
 • Community fee
  4 070 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,4522
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kajen 5
Area
 • Populära Liljeholmskajen är ett trivsamt och expansivt område intill Mälaren med marina-känsla. Här bor du lugnt och modernt kring grönområden, motionsspår och badbryggor samt med närhet till både restauranger, caféer och gym. Ett stenkast bort ligger Liljeholmstorget med all tänkbar service; Shoppinggalleria med ca 90 butiker, restauranger, matbutiker, systembolag etc.
 • Kommunikationer
  Utmärkta kommunikationer med tvärbanan, flertalet bussar samt T-banans röda linje som tar dig in till T-centralen på endast 10 minuter. Bussar går även från Sjöviksvägen ett par hundra meter från porten.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area