Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Gärdet / Askrikegatan 17, 1 tr

Ljus lägenhet om 53 kvm med balkong i sydväst-läge!

Nu har vi nöjet att presentera denna arkitektritade och trevliga lägenhet om 53 kvm med balkong i sydväst-läge mot härlig grönska! Lägenheten disponeras i dagsläget som en trerummare med två sovrum varav ett av rummen är lite mindre än Master Bedroom, men om köparen önskar nyttja lägenheten som en tvåa erbjuder sig säljaren att bekosta nertagande av väggen emellan sovrummen. Härliga detaljer i bostaden som vacker stavparkett i vardagsrummet, en mysig eldstad att värma sig vid i vardagsrummet under det kalla vinterhalvåret och ett modernt kök från Marbodal med hög materiell- och maskinell standard. En bostad med härlig känsla som ska upplevas på plats. Bo nära många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Gärdet
Askrikegatan 17, 1 tr
Final price: 5 100 000 kr
Enclosed: 53 kvm
Community fee: 2 330 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Askrikegatan