Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Atlasgatan 7, 1 tr

Charmig 1:a i Vasastan!

Varmt välkomna till denna yteffektiva 1:a om 27 kvm med ett utmärkt läge i Vasastan! Här finner du ett ljust och trevligt allrum med plats för soffgrupp och säng, en praktisk kokvrå och ett fräscht duschrum. Du finner även fint bevarade originaldetaljer såsom fina dörrar, vacker fiskbensparkett och fönster med djup nisch. Bo på ett av Stockholms mest eftertraktade lägen med direkt närhet till populära Rörstrandsgatan med mängder av trevliga restauranger och caféer. En kort promenad bort ligger grönskande Vasaparken där du kan avnjuta en picknick, spela minigolf eller åka skridskor på vintern. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje vid Sankt Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan
Atlasgatan 7, 1 tr
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 27 kvm
Community fee: 1 071 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Atlasgatan