Atlasgatan 7, 1 tr

Atlasgatan 7, 1 tr

Slutpris

2 600 000 kr


Vasastan— Stockholm

Atlasgatan 7, 1 tr


Slutpris
2 600 000 kr

Vasastan— Stockholm

Charmig 1:a i Vasastan!

Varmt välkomna till denna yteffektiva 1:a om 27 kvm med ett utmärkt läge i Vasastan! Här finner du ett ljust och trevligt allrum med plats för soffgrupp och säng, en praktisk kokvrå och ett fräscht duschrum. Du finner även fint bevarade originaldetaljer såsom fina dörrar, vacker fiskbensparkett och fönster med djup nisch. Bo på ett av Stockholms mest eftertraktade lägen med direkt närhet till populära Rörstrandsgatan med mängder av trevliga restauranger och caféer. En kort promenad bort ligger grönskande Vasaparken där du kan avnjuta en picknick, spela minigolf eller åka skridskor på vintern. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje vid Sankt Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar.

Välkommen på visning!


Boarea
27 kvm
Avgift
1 071 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-08-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.