Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Östermalm/Gärdet / Banérgatan 71

2:a i toppskick med balkong i sydostläge!

Med ett lugnt och insynsskyddat läge finns denna högt belägna och väldisponerade bostad i toppskick med balkong! Välkomnande hall med förvaring i garderober, ett stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge, modernt kök med hög maskinell utrustning, ett rofyllt sovrum med inbyggd förvaring samt ett helkaklat duschrum med golvvärme och inbyggt ljudsystem. Belägen i ett lugnt och trevligt område med två återvändsgränder intill huset vilket betyder att det inte är någon genomfartstrafik. Föreningen har en lummig och privat innergård som föreningens medlemmar får utnyttja. I hela området finns ett fantastiskt utbud av restauranger, caféer, butiker, bagerier, köpcenter, bibliotek, skolor och allt man kan önska sig. Varmt välkommen på visning!

Stockholm / Östermalm/Gärdet
Banérgatan 71
Final price: 4 400 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Community fee: 3 164 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Banérgatan