Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan/Östermalm / Birger Jarlsgatan 83

Vacker sekelskifteslägenhet om 163 kvm!

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftesbostad om 163 kvm i fastighet uppförd 1918. Denna hörnlägenhet präglas av tidstypiska detaljer så som stuckatur, flera burspråk, generös takhöjd, fönster med spröjs och originaldetaljer, en öppen spis och en kakelugn som båda fungerar. Rymlig entré med öppen spis och tidsenlig bröstpanel och vidare kommer man till den stora matsalen med plats för stora sällskap och ett härligt burspråk mot Surbrunnsgatan. Bakom skjutdörrar ligger ett vardagsrum med stora fönster och plats för soffgrupp. Arbetskök med luckor i fin grön färg och med balkong mot innergården. Stort sovrum med garderobsvägg och ingång till badrum med hörnbadkar och mindre ett mindre sovrum intill köket. Allrummet intill vardagsrummet kan med fördel användas som sovrum. Badrum med hörnbadkar, fräscht duschrum och gäst-wc. För den som önskar finns mycket goda möjligheter att disponera om rummen så att den passar just er. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan/Östermalm
Birger Jarlsgatan 83
Final price: 11 800 000 kr
Enclosed: 163 kvm
Community fee: 8 040 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Birger Jarlsgatan