Celsiusgatan 2, 2 tr

Celsiusgatan 2, 2 tr

Slutpris

3 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Celsiusgatan 2, 2 tr


Slutpris
3 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskiftespärla med A-läge!

Mitt i hjärtat av Kungsholmen ligger denna charmiga sekelskifteslägenhet med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och bevarade originaldetaljer. Stort rum med väl tilltagen takhöjd, mörkbetsat parkettgolv och två stora fönster mot lugna Celsiusgatan. Taket här är renoverat med med extra isolering.

Rymligt kök där det finns plats för stora sällskap kring middagsbordet, bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Furugolv i original och här finns bygglov för fransk balkong mot gården. Badrummet är stambytt och stilfullt renoverat med grå klinker och vitkaklade väggar.

Föreningen bildades redan 1929, är välskött och har en mycket god ekonomi. På den fina innergården finns planteringar och sittgrupper.

Mycket attraktivt läge centralt på Kungsholmen med promenadavstånd till Centralen. Bo på attraktiv adress endast ett stenkast från Norr Mälarstrands fina promenadstråk. Runt hörnet finns all tänkbar service, mysiga restauranger och trevliga barer. Utmärkta kommunikationer finns bara några minuters promenad bort.

Välkomna på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 636 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.