Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Celsiusgatan 2, 2 tr

Sekelskiftespärla med A-läge!

Mitt i hjärtat av Kungsholmen ligger denna charmiga sekelskifteslägenhet med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och bevarade originaldetaljer. Stort rum med väl tilltagen takhöjd, mörkbetsat parkettgolv och två stora fönster mot lugna Celsiusgatan. Taket här är renoverat med med extra isolering. Rymligt kök där det finns plats för stora sällskap kring middagsbordet, bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Furugolv i original och här finns bygglov för fransk balkong mot gården. Badrummet är stambytt och stilfullt renoverat med grå klinker och vitkaklade väggar. Föreningen bildades redan 1929, är välskött och har en mycket god ekonomi. På den fina innergården finns planteringar och sittgrupper. Mycket attraktivt läge centralt på Kungsholmen med promenadavstånd till Centralen. Bo på attraktiv adress endast ett stenkast från Norr Mälarstrands fina promenadstråk. Runt hörnet finns all tänkbar service, mysiga restauranger och trevliga barer. Utmärkta kommunikationer finns bara några minuters promenad bort. Välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Celsiusgatan 2, 2 tr
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 38 kvm
Community fee: 1 636 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Celsiusgatan