Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Chapmansgatan 6, 6 tr

2,5:a om 65 kvm med två ståtliga kungsbalkonger och hänförande utsikt över Mälaren!

Välkomna till denna nyrenoverade och fantastiskt ljusa 2,5:a om 65 kvm med två ståtliga kungsbalkonger om ca 14 kvm med sol från morgon till kväll som bjuder på hänförande utsikt över Mälarens glittrande vatten! En av Kungsholmens mer kända fastigheter med sin vackra kombination av neoclassicism och funkis. I bostaden möter man stilrena och moderna materialval samt snickerier som listverk, vackra pardörrar, stora fönsterpartier samt generös takhöjd som skänker charm till lägenheten. Här samverkar det moderna ihop med vackert bevarade originaldetaljer. Denna unika lägenhet erbjuder på sina 65 kvm ett stort vardagsrum med direkt anslutning till lägenhetens ena balkong, ett väl tilltaget sovrum med utgång till lägenhetens andra balkong, ett nyrenoverat modernt kök med hög maskinell och materiell standard samt ett nyrenoverat badrum med bubbelbad. Ytterst välplanerad med mycket god förvaring (inkl. vindsförråd). Kombinationen av högt i tak, golv som pryds av vacker fiskbensparkett och ljust målade väggar tillsammans med stora fönsterpartier gör detta till en bostad att stortrivas i. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Chapmansgatan 6, 6 tr
Final price: 7 765 000 kr
Enclosed: 65 kvm
Community fee: 2 689 kr/mån
Rooms: 2,5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 6 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Chapmansgatan