Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Ekfatsgatan 4

Budgivning pågår! Nyproducerad 3:a med sjöutsikt och två balkonger!

BUDGIVNING PÅGÅR. HÖGSTA BUD 5.050.000 KR. Välplanerad 3:a med två balkonger och sjöutsikt! Bo helt nyproducerat vid populära Liljeholmskajen i ståtliga Kajen 5. Här erbjuds restauranger, butiker och badbrygga samt gångavstånd till Södermalm. Exklusiva tillval i form av exempelvis bänkskiva i granit i köket, i badrummet infällda spotlights, komfortgolvvärme samt en fondvägg i marmormosaik. Se mer i listan över tillval. Genomgående stilrena material som ekparkett och vita väggar. Fullt utrustat kök från Vedum i delvis öppen planlösning med vardagsrum, härifrån når man den ena balkongen ut mot Ekfatsgatan med sjöutsikt. Badrummet har badkar och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum, varav det ena med balkong mot innergården. Förvaring i klädkammare. Källarförråd finns. Ypperliga kommunikationer i området med t-bana, buss, tvärbana och pendeltåg. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Inflyttningsklar i september. Bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, några meter ner till badbryggan. Njut av livet i stan, med badrocksavstånd till Mälarens vatten! För ytterligare information, välkommen att kontakta mäklaren.

Stockholm / Liljeholmskajen
Ekfatsgatan 4
Final price: 5 100 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 4 052 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Ekfatsgatan