Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Liljeholmskajen - Liljeholmen / Ekfatsgatan 2

Unik 2:a med fri sjöutsikt och 29 kvm terrass!

Unik tvårummare med 29 kvm stor terrass och bästa frontläge mot Mälarens vatten vid Liljeholmskajen! Genomgående stilrena och ljusa inredningsval. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Tillträde 2016-10-11. Vid Liljeholmskajen har man gångavstånd till Södermalms citypuls samtidigt som man bor nära grönska och lugn. I området erbjuds restauranger, butiker, bryggor och möjlighet till ett dopp i Mälarens vatten. På ca 10 minuters gångavstånd når man Liljeholmens centrum och gallerian som erbjuder vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Kontakta mäklaren för mer information.

Stockholm / Liljeholmskajen - Liljeholmen
Ekfatsgatan 2
Final price: 5 050 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 3 831 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Ekfatsgatan