Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan- City/ Norrmalm / Gamla Brogatan 25, 2 tr

2:a i fastighet från 1745!

Två trappor upp i denna trevliga fastighet anno 1745 finner du denna tilltalande hörn-2:a om 71 inbjudande kvm! Lägenheten har tidstypiskt bevarade detaljer såsom stuckaturer i tak, vackra takrosetter, speglade pardörrar samt djupa fönsternicher. Detta boende karaktäriseras av ett ljust och härligt vardagsrum i hörnläge som erbjuder flexibel möblering, ett nyrenoverat och fullutrustat kök i vitt utförande, ett rofyllt sovrum samt ett stilfullt helkaklat duschrum. Här är det bara att flytta in! B Innergård med utemöbler för kräftfest och grillkvällar. Garage finns i fastigheten vilket underlättar stadslivet. Perfekt för dig som vill bo i ett av Stockholms mest charmiga kulturhistoriska kvarter på en lugn gata nära pulsen, med en estrad av butiker, bagerier, restauranger, och kommunikationer. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan- City/ Norrmalm
Gamla Brogatan 25, 2 tr
Final price: 5 050 000 kr
Enclosed: 71 kvm
Community fee: 4 696 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Gamla Brogatan