Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Götgatan 106

Trevlig 4:a med stor balkong!

Väldisponerad 4:a om 84 kvm med ett utmärkt läge i populära Skanstull! Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende på centrala Södermalm med en stor och härlig balkong med gott om plats för hela familjen! Lägenheten disponerar ett trevligt och lättmöblerat vardagsrum, tre trivsamma sovrum, kök med matplats, klädkammare samt badrum som är i behov av viss uppfräschning. Välskött förening med en stor innergård som kan utnyttjas av medlemmarna. Längs med med Götgatan finner du en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken. Utmärkta kommunikationer vid Skanstull med tunnelbanans gröna linje samt flertalet bussar. Välkomna på visning!

Stockholm / Södermalm
Götgatan 106
Final price: 5 500 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 3 632 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Götgatan