Götgatan 106

Götgatan 106

Slutpris

5 500 000 kr


Södermalm— Stockholm

Götgatan 106


Slutpris
5 500 000 kr

Södermalm— Stockholm

Trevlig 4:a med stor balkong!

Väldisponerad 4:a om 84 kvm med ett utmärkt läge i populära Skanstull! Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende på centrala Södermalm med en stor och härlig balkong med gott om plats för hela familjen! Lägenheten disponerar ett trevligt och lättmöblerat vardagsrum, tre trivsamma sovrum, kök med matplats, klädkammare samt badrum som är i behov av viss uppfräschning. Välskött förening med en stor innergård som kan utnyttjas av medlemmarna. Längs med med Götgatan finner du en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken. Utmärkta kommunikationer vid Skanstull med tunnelbanans gröna linje samt flertalet bussar.

Välkomna på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
3 632 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2016-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.