Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Liljeholmskajen - Liljeholmen / Hildebergsvägen 6

Optimalt planerad 4:a med inglasad balkong i söderläge!

Välplanerad och ljus fyrarummare med fönster i hela fyra väderstreck och inglasad stor balkong i härligt söderläge med sol hela dagen. Rymligt kök från Marbodal med generös matplats för många gäster, ligger i öppen planlösning mot ett lättmöblerat vardagsrum. Tre bra sovrum och gott om förvaring i klädkammare, garderober och skjutdörrsgarderober. Helkaklat fräscht badrum med dusch samt en gäst-wc. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Den kringbyggda innergården är barnvänlig och här finns både grönska och lekplats. Vid Liljeholmskajen erbjuds restauranger, butiker, bryggor och möjlighet till ett dopp i Mälarens vatten. Nästa anhalt är Södermalms kultur och puls. Området är perfekt för barnfamiljen med flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 kommer att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man behöver vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!

Stockholm / Liljeholmskajen - Liljeholmen
Hildebergsvägen 6
Final price: 5 210 000 kr
Enclosed: 87 kvm
Community fee: 5 639 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hildebergsvägen