Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Högbergsgatan 46, 4tr

Högt belägen 2:a om 45 kvm med balkong!

Högt belägen och smart planerad 2:a om 45 kvm med balkong i söderläge i stabil förening med mycket låga avgifter och bra ekonomi! Bostaden erbjuder ett bra arbetskök och vardagsrum med öppen planlösning vilket ger en luftig och social känsla, ett stort sovrum med förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt plats för ordentlig säng och ett vackert nyrenoverat duschrum med kakelklädda väggar varav en vägg i sten och resterande i vitt samt klinkers på golvet i sten med skön golvvärme. Högbergsgatan ligger i hjärtat av Södermalm, ett stenkast ifrån både Götgatsbacken, Mosebacke, Mariatorget och Medborgarplatsen. Här finns allt man kan önska sig vad gäller nöje, kommunikationer (T-bana, pendeltåg och bussar) och service. Ändå är det helt tyst i lägenheten. I närheten finns också ett flertal livsmedelsbutiker och restauranger. I fastigheten finns gemensamhetsutrymmen utöver det vanliga som en egen stor pool, relax med bastu, fin innergård och ett garage i huset. Varmt välkommen på visning!

Stockholm / Södermalm
Högbergsgatan 46, 4tr
Final price: 3 905 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Community fee: 1 661 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Högbergsgatan