Hornsgatan 29 A, 1 tr

Hornsgatan 29 A, 1 tr

Slutpris

10 200 000 kr


Södermalm— Stockholm

Hornsgatan 29 A, 1 tr


Slutpris
10 200 000 kr

Södermalm— Stockholm

Loft Living-boende om 113 kvm!

Varmt välkomna till detta unika "loft living"-boende som den kända arkitekten/konstnären Carouschka Streijffert har varit med och satt sin prägel och stil på. Ett hem med karaktär, spatiösa ytor och direktutgång till solig nyrenoverad innegård, på Södermalm! Denna nyproducerade lägenhet som upplåtes av föreningen är omsorgsfullt renoverad med originaldetaljer som vackra pardörrar mixat med modern funkis. De 113 kvadratmetrarna är uppdelade på 4 rum och kök med genomgående ljusoljade ekgolv och tre stora välvda fönster med utsikt över Hornsgatspuckelns vackra 1700-tals fastigheter. Här bor du granne med Mariatorget, Slussen och Gamla stan på en pulserande gata med närhet till allt du kan önska dig. Där denna ståtliga hörnfastighet nu står föddes ingen mindre än Carl Mikael Bellman år 1740. Lägenhetens stilfulla garderober från Superfront, linnegardiner och spotlights ingår i köpet. Lägenheten har direktutgång mot den vackra nyrenoverade gården med nya möbler, blommande träd som magnolia, häggmispel och kaprifol. Detta är ett boende som måste upplevas!

Välkomna på visning!


Boarea
113 kvm
Avgift
283 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2016-05-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.