Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Hornsgatan 29 A, 1 tr

Loft Living-boende om 113 kvm!

Varmt välkomna till detta unika "loft living"-boende som den kända arkitekten/konstnären Carouschka Streijffert har varit med och satt sin prägel och stil på. Ett hem med karaktär, spatiösa ytor och direktutgång till solig nyrenoverad innegård, på Södermalm! Denna nyproducerade lägenhet som upplåtes av föreningen är omsorgsfullt renoverad med originaldetaljer som vackra pardörrar mixat med modern funkis. De 113 kvadratmetrarna är uppdelade på 4 rum och kök med genomgående ljusoljade ekgolv och tre stora välvda fönster med utsikt över Hornsgatspuckelns vackra 1700-tals fastigheter. Här bor du granne med Mariatorget, Slussen och Gamla stan på en pulserande gata med närhet till allt du kan önska dig. Där denna ståtliga hörnfastighet nu står föddes ingen mindre än Carl Mikael Bellman år 1740. Lägenhetens stilfulla garderober från Superfront, linnegardiner och spotlights ingår i köpet. Lägenheten har direktutgång mot den vackra nyrenoverade gården med nya möbler, blommande träd som magnolia, häggmispel och kaprifol. Detta är ett boende som måste upplevas! Välkomna på visning!

Stockholm / Södermalm
Hornsgatan 29 A, 1 tr
Final price: 10 200 000 kr
Enclosed: 113 kvm
Community fee: 283 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Hornsgatan