Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm / Industrigatan 10, 3 tr (5 tr)

Balkong med sjöutsikt!

Ett boende i toppskick med balkong i högt läge som bjuder på en fantastisk utsikt över Karlbergskanalen! Bostaden ligger på 3 tr men eftersom det är ett suterränghus så hamnar den på 5 tr. Lägenheten erbjuder ett ljust och luftigt allrum med utgång till den möblerbara balkongen samt ett fullt utrustat kök med matplats intill fönster. Här återfinns vackra parkettgolv och fina fönster med ett härligt ljusflöde. Boendet har luftiga och härliga ytor samt mycket goda förvaringslösningar i inbyggda garderober. Finns även möjlighet att dela av köket se den alternativa planlösningen. Bo i en välskött förening på ett mycket bra läge på Kungsholmen! En kort promenad bort ligger Fridhemsplan med ett gediget utbud av butiker och restauranger. Utanför porten finner du Kungsholms Strand med dess trevliga promenadstråk längs kanalen. Goda kommunikationer från Fridhemsplan med tunnelbanans gröna- och blåa linje och flertalet bussar. Varmt välkommen på visning!

Stockholm
Industrigatan 10, 3 tr (5 tr)
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 36 kvm
Community fee: 2 193 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Industrigatan