Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Östermalm / Jungfrugatan 52

Vi har äran att få presentera denna topprenoverade 20-tals pärla om 56 kvm med toppläge i hjärtat av Östermalm! Optimalt planerad 2:a för er som söker det där lilla extra! Här bor ni i en toppfräsch bostad med exklusiva materialval och detaljer där inget lämnats åt slumpen. Nyrenoverat och exklusivt kök (Ballingslöv) med påkostade materialval såsom bänkskiva och stänkskydd i Carrara Marmor, och Svenska Ballingslövs mest exklusiva köksluckor i Magnum ek. Köket är utrustat med LED-spotlights, integrerad kyl/frys från Electrolux med multiflowsystem och automatisk avfrostning, ångugn från Electrolux i snygg design med pyrolytisk rengöring med 30 000 förprogrammerade recept, induktionshäll med variabla zoner, kolfilterfläkt från exklusiva Fjäråskupan och blandare från Tapwell. Lättmöblerat vardagsrum där golvet pryds av nyslipad och grålaserad fiskbensparkett och stora spröjsade fönsterpartier med djupa nischer som erbjuder ett härligt ljusflöde. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord och mediamöblemang. Lyxigt badrum i Carrara Marmor som är utrustat med golvvärme, vägghängd WC, spegelskåp och kommod från Ballingslöv samt duschblandare från Tapwell. Förberett för tvättmaskin. Välkomnande hall där golvet pryds av marmor och med utmärkt förvaring i form av en rymlig klädkammare/ walk-in-closet. Genomgående är all el omdragen och infräst med nytt jordat proppskåp. Här bor du med kort gångavstånd till Karlaplan, Kungliga Djurgården och Östermalmstorg, samt med utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana. Välskött förening i trevlig fastighet från 1928.

Stockholm / Östermalm
Jungfrugatan 52
Final price: 5 250 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 2 611 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Jungfrugatan