Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Katarina Bangata 60, nb

Trevlig 1:a på 28 kvm!

Välkommen till denna stilrent renoverade etta om 28 kvm med ett mycket attraktivt läge mitt på Södermalm! Här erbjuds ett stort allrum med högblankt orepbart Italienskt klinkergolv med underliggande skön golvvärme och inbyggd förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare har lägenheten ett snyggt inrett kök med hög maskinell och materiell standard samt ett fräscht helkaklat duschrum med italiensk sjösten med underliggande golvvärme och trådlöst kopplade högtalare. I Katarinaområdet får man känslan av att befinna sig i en småstad mitt på Södermalm. Närheten till Hammarby sjö, de lugna kvarteren och mycket grönområden som parker gör det trivsamt att bo här för människor i alla åldrar. Hjärtligt välkommen på visning!

Stockholm / Södermalm
Katarina Bangata 60, nb
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 28 kvm
Community fee: 1 194 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: nb av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Katarina Bangata