Katarina Bangata 60, nb

Katarina Bangata 60, nb

Slutpris

2 600 000 kr


Södermalm— Stockholm

Katarina Bangata 60, nb


Slutpris
2 600 000 kr

Södermalm— Stockholm

Trevlig 1:a på 28 kvm!

Välkommen till denna stilrent renoverade etta om 28 kvm med ett mycket attraktivt läge mitt på Södermalm! Här erbjuds ett stort allrum med högblankt orepbart Italienskt klinkergolv med underliggande skön golvvärme och inbyggd förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare har lägenheten ett snyggt inrett kök med hög maskinell och materiell standard samt ett fräscht helkaklat duschrum med italiensk sjösten med underliggande golvvärme och trådlöst kopplade högtalare. I Katarinaområdet får man känslan av att befinna sig i en småstad mitt på Södermalm. Närheten till Hammarby sjö, de lugna kvarteren och mycket grönområden som parker gör det trivsamt att bo här för människor i alla åldrar.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 194 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
nb (Hiss finns)
Såld
2016-08-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.