Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Kronobergsgatan 26,

Charmig 2:a om 42 kvm!

På ett mycket attraktivt läge på Kronobergsgatan 26 ligger denna välplanerade och charmiga 2:a om 42 kvm med vardagsrum och sovrum mot föreningens mysiga innergård! Ett kvalitativt kök med diskmaskin och mycket goda arbets-och avlastningsytor samt gott om förvaringsutrymmen i såväl över-och underskåp. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp mediamöbel och andra möblemang, ett harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat fräscht duschrum. Bo på populära Fridhemsplan med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Kronobergsgatan 26,
Final price: 3 950 000 kr
Enclosed: 42 kvm
Community fee: 1 411 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: bv av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Kronobergsgatan