Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stockholm / Södermalm
Krukmakargatan 48A
Enclosed: 57 kvm
Community fee: 2 657 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: nb.ö.g. av 5 (Hiss finns ej)

Stockholm - Södermalm / Krukmakargatan 48A

Härlig sekelskifteslägenhet med optimalt läge!

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet om 56 kvm fördelat på 2 rok. Genomgående bra standard med vackra tidstypiska detaljer såsom högt i tak, strukturer och höga golvsocklar. Stilrent kök i ljusa färgval med öppning mot vardagsrum. Långtgående planer att bygga altan finns. Optimalt läge med närhet till stadsliv, naturområde samt mycket goda kommunikationsmöjligheter.


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet om 56 kvm fördelat på 2 rok. Genomgående hög standard med vackra tidstypiska detaljer såsom högt i tak, strukturer och höga golvsocklar. Stilrent kök i ljusa färgval med öppning mot vardagsrum. Långtgående planer att bygga altan finns. Optimalt läge med närhet till stadsliv, naturområde samt mycket goda kommunikationsmöjligheter. Välkomnade och rymlig hall i ljusa färgval med vackert trägolv. Gott om avhängningsmöjligheter samt platsbyggd klädkammare/garderob precis invid ytterdörren samt två platsbyggda garderober längre in i lägenheten. Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa färgval. Badrummet är utrustat med wc, duschdel, tvättställ, badrumsskåp samt handdukstork. Spotlights i taket. Ljust och vackert vardagsrum med burspråk med gott om plats för soffgrupp och matbord. Burspråk med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är öppet mot köket som inbjuder till extra rymd och skapar en självklar samlingsplats i lägenheten. Vardagsrummet har vita väggar och vackert trägolv samt vackra detaljer såsom höga golvsocklar och takrosett. Fönster/burspråk mot den lugna innergården. Stilrent kök som går i ljusa färgval med trägolv. Öppning mellan kök och vardagsrum som separeras av en köksö/praktisk arbetsbänk. Köket har högblanka vita köksluckor, svart kakel ovan bänkskivan i svart. Gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, inbyggd ugn, keramikhäll samt rostfri diskho. Fönster mot den lugna innergården. Stort och rymligt sovrum i ljusa färgval med trägolv. Gott om plats för dubbelsäng. Sovrummet har vackra detaljer såsom takrosett, höga golvsocklar och stort fönster mot innergården. Planer finns att bygga balkonger/altan i föreningen där möjlighet finns att få tillgång till altan/gården via sovrummet. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns planer på att bygga om vinden till lägenheter och i så fall flyttas förråden till källaren.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  57 kvm (Boareauppgifter enligt mätning)
 • Rooms
  2 rum (max 1 sovrum)
Construction
 • Built
  1906
 • Värme och ventilationsanl.
  Lägenheten värms med direktverkande el. Föreningen kommer att installera bergvärme med anslutning till fjärrvärmesystemet.
 • General information
  Brf Krukmakargatan är en äkta bostadsrättsförening och består av 22 bostadsrätter.
 • Renovering Omarbetning etc
  På 1970-talet byttes V/A stammar. På 1990-talets putsades fasaden och fönster i trapphuset byttes ut. 2006 genomfördes en besiktning av ventilationen 2008 spolades avloppsstammar 2010 renoverades fönstren 2012/2013 utfärdas en OVK-besiktning 2013 spolades avloppsstammar och fasaden putsades delvis. Värmeslingor sattes in i stuprören Föreningen har planer på att byta till fjärrvärme och bygglov för balkonger är framtaget.
 • Other space
  Till föreningen hör tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. På gården finns cykel- och barnvagnsförråd. Trevlig innergård med träd och grönska samt utemöbler att nyttja sommartid.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  133 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
Tv and internet
 • Kabel-TV och bredband går att ansluta genom Com Hem se www.comhem.se för kostnad.
Economy
 • Community fee
  2 657 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår vatten
 • Uppvärmning
  300 kr/mån
 • Försäkring
  254 kr/mån
 • Hushållsström
  150 kr/mån
 • Total operating costs
  704 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,0329
 • Andelstal insats
  3,2897
Föreningen
 • Benämning
  Brf Krukmakaren 48
Area
 • Optimalt belägen lägenhet med lugnt läge samtidigt som pulsen finns runt hörnet. Närhet till restauranger, butiker och affärer samt t-bana alldeles i närheten. Vidare goda kommunikationsmöjlighet med både pendeltåg och buss. I området finns bland annat Tantolunden med dess grönska i området samt Zinkensdamms IP.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area