Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsholms Strand 139, 4 tr

2:a om 46 kvm med sjöutsikt!

Optimal tvåa med vacker sjöutsikt, härlig balkong och två bokningsbara takterasser. Här bor du på ett oslagbart sjönära samt insynsskyddat läge vid Karlbergskanalens glimrande vatten och marina. Ljus och väldisponerad lägenhet om 46 inbjudande kvm. Genomgående bra planlösning med ljusa ytskikt samt stilfullt kök och badrum av hög materiell standard. Stora fönsterpartier och vacker fiskbensparkett binder samman lägenheten och skapar ljuvlig karaktär och charm. Välskött förening med två underbara takterrasser med sol hela dagen. Här bor man mycket centralt med Fridhemsplans citypuls bara någon minut bort. Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker. Ett drömboende som måste upplevas! Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Kungsholms Strand 139, 4 tr
Final price: 3 900 000 kr
Enclosed: 46 kvm
Community fee: 2 258 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Kungsholms Strand